Nofima Stream

Nofima lanserer rapporten "Blått Kompass"

Kunde
Nofima
År
2021
Sted
Tromsø
om prosjekt / leveranse

"Statsminister Erna Solberg tok i 2018 initiativ til det internasjonale høynivåpanelet for en bærekraftig havøkonomi (Havpanelet). Havpanelets mål er å legge frem handlingsrettede globale anbefalinger, og rapporten med politiske anbefalinger ble lagt frem i desember 2020."

Denne omfattende rapporten ble lansert via stream. ViCan AS fikk ansvaret for jobben og leide meg inn til å gjennomføre. Takk for fantastisk prosjektledelse fra Mona i ViCan!

Utfordringene var mange. I tillegg til 4 stykk i panelet skulle dem også ha inn flere deltakere digitalt og disse skulle vises på store skjermer i lokalet hvor det skulle være toveis kommunikasjon. For å løse oppgaven rigget vi opp 5 kamera, 2 store lys, 4 datamaskiner, 3 store skjermer, mikrofoner til hver deltaker. Vi måtte også ha personalet til å holde styr på video, lyd og digitale gjester. Artig!

Avslutningen på presentasjonen var Moddy med premiere på sin versjon av "House by the sea" på norsk. Denne filmet vi "unplugget" utenfor Framsenteret.

På utkikk etter foto- eller videograf?

Ikke nøl med å ta kontakt.