Actions & Reactions

Arctic Frontiers er en årlig konferanse i Tromsø som tar for seg temaer knyttet til Arktis, inkludert utfordringer, muligheter og samarbeid i regionen.

Kunde
Arctic Frontiers
År
2024
Sted
Tromsø
om prosjekt / leveranse

Som videoprodusent i Tromsø er Raw Studios stolt av å være en sentral leverandør for Arctic Frontiers-konferansen. Vårt erfarne team har jobbet nært med arrangørene for å levere daglige oppdateringsvideoer som fanger opp høydepunktene fra hver dag av arrangementet.

Vårt mål er å skape informative og engasjerende videoer som reflekterer essensen av Arctic Frontiers og de viktigste temaene. Gjennom kreativ visuell storytelling og redigering leverer vi videoer som skal gi seerne en større forståelse av konferansen og utfordringene og mulighetene i Arktis.

Vi har også produsert en intro- og velkomstvideo som setter tonen for konferansen og gir en innbydende introduksjon til deltakerne.

I tillegg til å dokumentere årets begivenheter, har vi også hatt fokus på å filme innhold som skal brukes til å promotere neste års konferanse. Dette sikrer kontinuitet og bidrar til å bygge spenning og interesse for kommende arrangementer.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Arctic Frontiers og fortsette å bidra til suksessen.

Trygve Espejord har bidratt med filming, og grafikk er laget av Reibo AS

På utkikk etter foto- eller videograf?

Ikke nøl med å ta kontakt.